تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
کد خبر : 5718
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای به همت شرکت سنگ آهن مرکزی ؛ شهرک پردیس تا ۶ ماه ٱینده به گاز شهری وصل می شود بسته هستند

به همت شرکت سنگ آهن مرکزی ؛ شهرک پردیس تا ۶ ماه ٱینده به گاز شهری وصل می شود

به همت شرکت سنگ آهن مرکزی ؛ شهرک پردیس تا ۶ ماه ٱینده به گاز شهری وصل می شود

به همت شرکت سنگ آهن مرکزی ؛ شهرک پردیس تا ۶ ماه ٱینده به گاز شهری وصل می شود

به گزارش جهان معدن و به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ، مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در خصوص وضعیت گاز شهرک پردیس گفت: شهرک پردیس بافق شامل ۱۲۸۰ قطعه زمین شامل تجاری و مسکونی است که در سال ۹۳ از طریق تعاونی مسکن شرکت به متقاضیان واجد شرایط واگذار که در این خصوص تعاونی مسکن زیرساخت های لازم برای یک شهرک را آماده و در ادامه قطعه بندی، آسفالت و جدول گذاری را صورت داد و در نهایت تحویل متقاضیان داد‌.

_
_

 

_
_

وی افزود: شهرک پردیس در ابتدای واگذاری به متقاضیان در حوزه زیرساخت از جمله آب، برق و گاز مشکلاتی داشت که با پیگیری هایی که توسط اعضای تعاونی مسکن صورت گرفت مشکل آب و برق آن رفع ولی مشکل گاز رفع نشد. 

_
_

 

_
_

مهندس حمیدیان عنوان داشت: برای حل موضوع گاز با مدیرعامل شرکت گاز استان جلسه ای برگزار و یک تفاهم نامه ای صورت گرفت که در این تفاهم نامه شرکت سنگ آهن دو پست امداد گاز برای روستاهای کوشک و سبزدشت احداث و شرکت گاز استان هم گازرسانی به شهرک پردیس را انجام خواهد داد.

_
_

 

_
_

مدیر عامل شرکت سنگ آهن در پایان تصریح کرد: با شروع به کار گازرسانی به شهرک پردیس امیدواریم در اوایل پاییز سال آینده گاز طبیعی دراختیار ساکنین این شهرک قرار گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.