تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
کد خبر : 1277
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مدیر عامل ایران ترانسفو تشریح کرد :نقش موثر ایران ترانسفو در پایداری تولید فولاد کشور بسته هستند

مدیر عامل ایران ترانسفو تشریح کرد :نقش موثر ایران ترانسفو در پایداری تولید فولاد کشور

مدیر عامل ایران ترانسفو تشریح کرد :نقش موثر ایران ترانسفو در پایداری تولید فولاد کشور

مدیر عامل ایران ترانسفو تشریح کرد :نقش موثر ایران ترانسفو در پایداری تولید فولاد کشور

_
_

_
_

_
_

مدیرعامل گروه صنعتی و دانش بنیان ایران ترانسفو از تست حرارتی بزرگترین ترانس صنعتی تولیدی برای یک شرکت فولادی خبر داد .

_
_

_
_

_
_
_
_

_
_

_
_

به گزارش جهان معدن، مهدی صادقی گفت:  ترانس MVA 178.2 تاکنون در کشور نمونه نداشته و بر اساس استانداردهای روز دنیا تست تخصصی اش انجام گرفته است و به زودی در یک مجموعه بزرگ فولادی نصب و راه اندازی خواهد شد .

_
_

 

_
_

صادقی با اشاره به اینکه این گروه صنعتی از سال 1400 در تولید ترانس های کوره مورد نیاز صنعت فولاد متمرکز شده است ، اظهار کرد : در این مدت 7 ترانس MVA 400  با ارزش بیش از 7 میلیون دلار ساخته شده و همچنین 9 قرارداد امضا شده که در مرحله ساخت ترانس قرار دارد.

_
_

مدیرعامل ایران ترانسفو گفت ورود این ترانس ها به صنعت فولاد موجب پایداری تولید و کاهش نوسانات انرژی درکارخانه های تولید فولاد می شود .

_
_

وی افزود : طراحی و تولید ترانس های مورد نیاز صنعت فولاد تاکنون باعث صرفه جویی ارزی قابل توجهی در کشور شده است .

_
_

صادقی با اشاره به توان دانشی و فناورانه گروه صنعتی ایران ترانسفو خاطرنشان کرد : از 16 شرکت زیر مجموعه این گروه ، 7 شرکت از آن موفق به دریافت گواهی نامه دانش بنیان شده اند و محصولات خود را با این نشان طراحی و در بازار معرفی و عرضه می کنند.

_
_

_
_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.