تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶
کد خبر : 18168
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای بر اساس آمارهای شش ماهه نخست سال 2019 اعلام شد: کاهش تولید آلومینیوم در جهان بسته هستند

بر اساس آمارهای شش ماهه نخست سال 2019 اعلام شد: کاهش تولید آلومینیوم در جهان

بر اساس آمارهای شش ماهه نخست سال 2019 اعلام شد: کاهش تولید آلومینیوم در جهان

بر اساس آمارهای شش ماهه نخست سال 2019 اعلام شد: کاهش تولید آلومینیوم در جهان

57500126جدیدترین گزارش انجمن جهانی آلومینیوم نشان می‌دهد میزان تولید آلومینیوم جهان در نیمه نخست امسال با کاهش نیم درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۸روبرو شده است.
به گزارش جهان معدن خبرگزاری رویترز در این باره نوشت،‌ جهان در سال ۲۰۰۹ با بحران اقتصادی روبرو شد و میزان تولید سالیانه آلومینیوم در جهان روبه کاهش نهاد.
بر اساس این آمار، بخش عمده‌ای از ریزش تولید در جهان مربوط به کشور چین بود و مقدار تولید آلومینیوم چین در ماه ژوئن (خرداد-تیر۹۸) به رقم ۲ میلیون و ۹۵۶ هزار تن رسید و نسبت به سال گذشته ۳.۱ درصد و نسبت به ماه مه امسال (اردیبهشت-خرداد) ، حدود ۳.۲ درصد افت داشت.
بر اساس آمار انجمن جهانی آلومینیوم، مقدار تولید آلومینوم اولیه جهان در ماه ژوئن به حدود پنج میلیون و ۲۴۶ هزار تن رسید که نسبت به سال گذشته ۱.۶ درصد و نسبت به ماه مه ۲۰۱۹، حدود سه درصد کمتر بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.