تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
کد خبر : 2189
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افزایش چشم‌گیر ورودی مواد اولیه به فولاد خراسان از ابتدای سال ۱۴۰۳ بسته هستند

افزایش چشم‌گیر ورودی مواد اولیه به فولاد خراسان از ابتدای سال ۱۴۰۳

افزایش چشم‌گیر ورودی مواد اولیه به فولاد خراسان از ابتدای سال ۱۴۰۳

افزایش چشم‌گیر ورودی مواد اولیه به فولاد خراسان از ابتدای سال ۱۴۰۳

معاون خرید «شرکت مجتمع فولاد خراسان» از افزایش چشم‌گیر و رکوردشکنی این شرکت در تامین مواد اولیه و ملزومات تولید از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون خبر داد.

_
_

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان ؛ محمدرضا شغیعیان با بیان این که تناژ مواد اولیه و ملزومات تولیدی به داخل شرکت از ابتدای سال تا شهریور ۱۴۰۳ بیش از ۸۵۷ هزار تُن بوده است، افزود: این رقم در مدت مشابه پارسال ۷۵۸ هزار تُن بوده و در بازه زمانی مشابه سال ۱۴۰۱ رقم ۶۶۹ هزار تُن بوده است.

_
_

شفیعیان افزود: میزان مواد اولیه ورودی به شرکت تا روز گذشته (ششم شهریورماه) نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش و نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن هم ۲۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

_
_

 

_
_

وی افزود: با توجه به این که بخش عمده‌ی مواد اولیه ورودی شرکت، کنسانتره سنگ‌آهن است و در سال گذشته بخش عمده تامین این ماده اولیه از معادن سنگان، در داخل استان تامین شده است، از همین رو علی‌رغم افزایش حدود ۳۰ درصدی تامین مواد اولیه، صرفه‌جویی‌ قابل توجهی در هزینه تامین از محل کاهش هزینه‌های حمل و نقل، حاصل شده است.

_
_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.