تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کد خبر : 5714
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تلاش برای بهره برداری از پروژه برق ۲۵ مگاواتی تا تیرماه سال جاری بسته هستند

تلاش برای بهره برداری از پروژه برق ۲۵ مگاواتی تا تیرماه سال جاری

تلاش برای بهره برداری از پروژه برق ۲۵ مگاواتی تا تیرماه سال جاری

تلاش برای بهره برداری از پروژه برق ۲۵ مگاواتی تا تیرماه سال جاری

حمیدیان در در بازدید از دو پروژه درحال احداث پست برق ۲۵ مگاواتی ضمن بیان روند پیشرفت طرح ها گفت: مذاکراتی داریم تا بتوانیم هر دو نیروگاه را در زمان بهینه که مسائل قطعی برق است به بهره برداری برسانیم تا مشکلات برق حل شود.
 
به گزارش جهان معدن و به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی؛ مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی روز گذشته در بازدید از دو پروژه درحال احداث پست برق ۲۵ مگاواتی میزان پیشرفت پروژه ها را مورد بررسی قرار داد.
 
حمیدیان با بیان اینکه پروژه نیروگاه گازی اول برای کارخانه گندله سه چاهون از پایان سال گذشته آغاز شده است،گفت: امروز در بازدید دوم شاهد پیشرفت ۴۸ درصدی پروژه هستیم. فونداسیون و زیرسازی ها انجام و تجهیزات وارد سایت شده است و امیدواریم تا اواسط تیرماه سال جاری این پروژه به بهره برداری برسد.
 

_
_

وی در خصوص وضعیت پروژه دوم نیروگاه ۲۵ مگاواتی اظهار کرد: در خصوص پروژه دوم نیروگاه گازی ۲۵ مگاواتی کارخانه کنستانتره، زمین به پیمانکار تحویل داده شده و یکسان سازی و هموار سازی انجام گرفته، اجرای فونداسیون به زودی آغاز می شود  و تجهیزات نیز در حال ساخت است. امیدواریم این پروژه نیز با چند ماه فاصله از پروژه اول به بهره برداری برسد البته مذاکراتی داریم تا بتوانیم هر دو نیروگاه را در زمان بهینه که مسائل قطعی برق است به بهره برداری برسانیم تا مشکلات برق حل شود.

_
_

 

_
_

 

_
_

 

_
_

 

_
_

 

_
_

 

_
_

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.