تاریخ انتشار : جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۳
کد خبر : 21961
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت بسته هستند

آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت

آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس‌جمهور و با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد. پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس جمهور و با حضور سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری جهان معدن و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت؛ این طرح‌ها شامل کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد، نیروگاه ۴۲مگاواتی خودتامین خاتون‌آباد، اتصال ریلی کارخانه ذوب خاتون‌آباد به شبکه ریلی کشور، بخش نخست باند دوم محور میدوک ـ مجتمع مس شهربابک و فاز نخست ورزشگاه ۱۰هزار نفری شهربابک است.

طرح‌های هفته دولت با هدف ارتقاء تولید، افزایش بهره‌وری، تامین پایدار انرژی، توسعه حمل‌ونقل ریلی، ارتقاء ایمنی جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌های ورزشی اجرا شده است.

افتتاح طرح‌های شرکت ملی مس منجر به ارتقاء بهره‌وری و توسعه زیرساخت‌های منطقه می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح پنج طرح شرکت ملی صنایع مس ایران در شهربابک و خاتون‌آباد گفت: این پروژه‌ها در حوزه‌های افزایش بهره‌وری، تامین انرژی، توسعه حمل‌ونقل ریلی، ارتقاء ایمنی جاده‌ای و مسئولیت اجتماعی اجرا شده‌اند و با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسند.

سیدمحمد اتابک در آئین افتتاح طرح‌های شرکت ملی صنایع مس ایران در شهربابک استان کرمان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت اظهار کرد: تلاش مجموعه شرکت ملی مس با راهبری و پشتیبانی ایمیدرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت به اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های مهم در منطقه منجر شده است.

وی با اشاره به نخستین طرح کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد گفت: این پروژه با سرمایه‌گذاری حدود ۹۵میلیون یورو و ظرفیت تولید سالانه ۳۶هزار تن کنسانتره مس با عیار حدود ۲۲درصد احداث شده است.

اتابک افزود: این کارخانه با بازیابی سرباره حاصل از فرآیند ذوب ضمن افزایش بهره‌وری، ارزش‌افزوده قابل‌توجهی برای مجموعه ذوب مس ایجاد می‌کند و درآمد سالانه آن بیش از ۱۰۰میلیون دلار خواهد بود. اشتغال مستقیم این پروژه نیز حدود ۲۰۰نفر پیش‌بینی شده است.
وزیر صمت با اشاره به نیروگاه ۴۲مگاواتی خودتامین خاتون‌آباد بیان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری ۳۵میلیون یورو و با هدف تامین برق موردنیاز و کمک به جبران ناترازی انرژی احداث شده است.

وی افزود: این نیروگاه در خرداد ماه امسال به مرحله راه‌اندازی و سنکرون شدن با شبکه سراسری رسیده است و حدود ۴۰نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند. مدت اجرای این پروژه نیز ۲.۵سال بوده است.

اتابک سومین طرح را اتصال ریلی کارخانه ذوب خاتون‌آباد به شبکه ریلی کشور عنوان کرد و گفت: این پروژه با احداث ۱۷.۶کیلومتر مسیر ریلی، امکان جابه‌جایی سالانه ۶۰۰هزار تن اسید سولفوریک و ۲میلیون تن کنسانتره را فراهم می‌کند و اجرای این طرح منجر به کاهش حمل‌ونقل جاده‌ای، افزایش ایمنی، صرفه‌جویی در مصرف گازوئیل می‌شود.

وزیر صمت درباره چهارمین پروژه نیز گفت: بخش نخست احداث باند دوم محور میدوک ـ مجتمع مس شهربابک با سرمایه‌گذاری ۲۰میلیون یورو و به طول ۱۵کیلومتر آماده بهره‌برداری شده است که این پروژه با هدف افزایش ایمنی مسیر، کاهش تصادفات و تسهیل حمل مواد معدنی و تجهیزات اجرا شده و مدت اجرای آن ۲.۵سال بوده است.

وی پنجمین طرح را فاز نخست ورزشگاه ۱۰هزار نفری شهربابک عنوان کرد و گفت: این مجموعه با سرمایه‌گذاری ۱۸میلیون یورو در زمینی به مساحت ۲۴هکتار و در چارچوب مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران احداث شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: توجه به شرایط اجتماعی مناطق پیرامون واحدهای صنعتی از دغدغه‌های مهم دولت است و توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فرهنگی می‌تواند در افزایش نشاط عمومی و ارتقاء کیفیت زندگی مردم منطقه موثر باشد.

اتابک ابراز امیدواری کرد که اجرای این پروژه‌ها علاوه بر تقویت تولید و زیرساخت‌های صنعتی استان کرمان؛ آثار آن در اشتغال، کاهش مصرف سوخت، افزایش ایمنی و بهبود کیفیت زندگی مردم منطقه نیز نمایان شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.