تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
کد خبر : 1679
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای «ملی مس» در مسیر توسعه/افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی بسته هستند

«ملی مس» در مسیر توسعه/افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی

«ملی مس» در مسیر توسعه/افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی

«ملی مس» در مسیر توسعه/افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی

۶ پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه با حضور مسئولان کشوری و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مجتمع مس سونگون افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

_
_

به گزارش جهان معدن و به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، مراسم افتتاح دو پروژه توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی و همچنین آغاز عملیات اجرایی ۴ پروژه دیگر، روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه با حضور مسئولان کشوری و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

_
_

 

_
_

باند برگشت قطعه اول جاده مواصلاتی خواجه-ورزقان و احداث کالورت زیر دامپ‌های معدن مس سونگون دو پروژه‌ توسعه‌ای و مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران است که روز چهارشنبه افتتاح می‌شوند.

_
_

در این مراسم همچنین عملیات اجرایی ۴ پروژه احداث فاز ۴ کارخانه تغلیظ مجتمع مس سونگون، نیروگاه ۴۲ مگاواتی مس سونگون، احداث جاده ورزقان-نوردوز و تونل انحراف آب رودخانه سونگون آغاز خواهد شد.

_
_

گفتنی است؛ قطعه ۱ بزرگراه خواجه-ورزقان به طول ۱۰ کیلومتر بخشی از بزرگراه ۵۰ کیلومتری خواجه-ورزقان است که به عنوان یک طرح زیرساختی از محل مسئولیت‌های اجتماعی مجتمع مس سونگون در دو باند رفت و برگشت به اجرا درآمده و تا این مرحله بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.