تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۷:۲۸
کد خبر : 764
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای خلوصی: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است بسته هستند

خلوصی: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است

خلوصی: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است

خلوصی: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است

_
_

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو اعلام کرد: ایمیدرو آماده حمایت نامحدود از طرح‌های توسعه فرآوری است.

_
_

_
_

_
_

_
_

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، سمیه خلوصی در مراسم افتتاح دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو در استراتژی‌های خود برای دستیابی به توسعه، در زمینه فرآوری شفاف سازی کرده است.

_
_

وی افزود: برای این منظور، ایمیدرو راهبردهای مورد نظر از جمله هوشمندسازی، تولید سبز و غیره را پیاده‌سازی کرده و در این مسیر حرکت می کند.

_
_

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان از سال گذشته ۳ طرح در حوزه توسعه فرآوری را تدوین کرده است، گفت: امسال عملیات اجرایی این طرح‌ها آغاز می شود.
وی ادامه داد: مسیر روشن شده و آماده هستیم از توانمندی پژوهشگران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقای توسعه این بخش استفاده کنیم.

_
_

برنامه ایمیدرو برای کاهش فاصله فناوری ایران با کشورها

_
_

خلوصی با بیان اینکه بررسی‌های انجام شده طی سال‌های گذشته حاکی از محدودیت فناوری به عنوان بیشترین چالش شرکت‌های داخلی بود، گفت: این مساله باعث شکاف جدی صنایع کشور با توسعه در دنیا و فاصله معنادار آن با توسعه صنعت بود.
وی افزود: از این رو، تلاش کردیم با کمک دانشگاهیان، شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشگران و صاحبان فناوری، این شکاف را رفع کنیم.

_
_

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه در حوزه فناوری، توانمندی‌های قابل توجهی از نظر دانش در کشور وجود دارد، گفت: توجه به این موضوع، می‌تواند به توسعه بین‌المللی کمک کند. نمونه آن، مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی است که دانش در آن رسوب کرده و قابلیت انتقال به سایر نقاط کشور را دارد.

_
_

برگزاری سمپوزیوم فرآوری، نقشه راه ایمیدرو

_
_

خلوصی با بیان اینکه سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی را با ۲ هدف طراحی کردیم، گفت: هدف نخست، توسعه دانش فنی فرآوری و ارتباط صنعت و دانشگاه است تا از دانش ایجاد شده در دانشگاه برای رشد صنعت استفاده شود.
وی افزود: هدف دوم، استفاده از دانش و فناوری موجود در کشور برای توسعه ارتباطات بین‌المللی و صدور آن به خارج و در مقابل، انتقال فناوری‌های لازم از کشورهای صاحب فناوری به داخل کشور اقدام کنیم.

_
_

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه برگزاری سمپوزیوم فرآوری را به عنوان نقشه راه در نظر گرفته است، تصریح کرد: با پیشنهاد مدیر مرکز تحقیقات فرآوری، سازوکار آن را به صورت دوسالانه طراحی شده است.
وی ادامه داد: در صورت استقبال جامعه و خروجی مطلوب آن، می توان این سمپوزیوم را به صورت سالانه برگزار شود.
خلوصی با بیان اینکه از جمله ماموریت های ایمیدرو، توانمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی در حوزه فناوری است، گفت: تلاش‌ها و دغدغه‌های اعضای هیات عامل ایمیدرو، برای حل مسأله فناوری است.

_
_

فرآوری؛ حلقه نخست تحقق رشد ۱۳ درصدی بخش معدن

_
_

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه هدفگذاری برنامه هفتم توسعه برای وزارت صنعت، معدن و تجارت، رشد ۱۳ درصدی بخش معدن و ۸.۵ درصدی بخش صنعت است، اذعان کرد: حلقه نخست تحقق هدف‌گذاری مورد نظر، حلقه فرآوری است که نقش بالایی در این موضوع دارد.
وی افزود: در واقع با فرآوری مواد معدنی، اثر آن را درآمد ناخالص ملی خواهیم دید و رشد ۱۳ درصدی را محقق کنیم.
به گفته خلوصی، حمایت از رویدادهای علمی پژوهشی، از جمله وظایف و ماموریت‌های اصلی ایمیدرو است.

_
_

_
_

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.