تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر : 108
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبانور در ۱۹ تیرماه برگزار می‌شود بسته هستند

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبانور در ۱۹ تیرماه برگزار می‌شود

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبانور در ۱۹ تیرماه برگزار می‌شود

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبانور در ۱۹ تیرماه برگزار می‌شود

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۳، روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح برگزار می‌شود.

_
_

این نشست با هدف ارائه گزارش عملکرد هیئت‌مدیره، بررسی صورت‌های مالی، تعیین تکلیف سود سهام و تصمیم‌گیری در خصوص سایر موارد دستور جلسه، در محل سالن تلاش، مجموعه فرهنگی‌ورزشی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهران واقع در خیابان ولیعصر (عج)، نرسیده به چهارراه شهید چمران (پارک‌وی) برگزار می‌شود.

_
_

سهام‌داران محترم می‌توانند از طریق این لینک، جلسه را به صورت زنده دنبال کرده و در بخش پرسش و پاسخ آنلاین مشارکت داشته باشند. لازم به ذکر است رأی‌گیری تنها به‌صورت حضوری انجام خواهد شد و امکان رأی‌گیری الکترونیکی در این دوره وجود ندارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.