ایمنی و زیستمحیط باید اولویت نخست بهرهبرداران معدنی باشد
ایمنی و زیستمحیط باید اولویت نخست بهرهبرداران معدنی باشد
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای عالی معادن این وزارتخانه گفت: باید رعایت ضوابط زیست محیطی و حفظ منافع مردم مطالبه نخست و اولویت اول خود بهره برداران معدنی در سطح کشور باشد.
_
_
_
_
به گزارش جهان معدن و به نقل از شاتا، رضا رحمانی افزود: روی مسائل ایمنی و زیست محیطی شخصا حساسیت ویژهای داشته و انتظار دارم خودمان در رفع مشکلات و مسائل پیشگام باشیم و در این خصوص تمهیدات لازم را به موقع بکار ببندیم.
_
_
_
_
وی ادامه داد: شفاف سازی در روند تصمیم گیری ها زمینه ساز جلب حداکثری اعتماد مردمی و تقویت کننده روند کارهاست.
_
_
_
_
رحمانی خاطرنشان کرد: در بخش معادن نباید از اصول کوتاه بیاییم؛ یکی از مواردی که در حوزه معادن حتما باید در دستور کار قرار گیرد استقرار مسئولان فنی و ایمنی در محل معادن است.
_
_
_
_
وزیر صمت با اشاره به اهمیت تفویض برخی اختیارات به استانها در حوزه معادن خاطرنشان کرد: انتقال برخی وظایف به مدیران کل استانها در تسریع کارها و روند امور کاملا موثر است و وزارت صنعت، معدن و تجارت از این رویکرد کاملاً حمایت می کند.
_
_
_
_
رحمانی در پایان تصریح کرد: تمامی تفویضات قانونی بخش معدن بر اساس ضوابط قانونی باید در کاملترین شکل خود انجام گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0