کاهش قیمت اکثرمحصولات پتروشیمی در بورس در مقایسه با سال گذشته
کاهش قیمت اکثرمحصولات پتروشیمی در بورس در مقایسه با سال گذشته
در نشست مشترک با اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم مصنوعی ایران ، چالش ها و فرصت های صادراتی پیش روی این صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش جهان معدن و به نقل از شاتا، در این نشست هم اندیشی که با حضور سرپرست معاونت امور صنایع برگزار شد، به مهمترین مشکلات این صنعت با صنایع بالادستی پتروشیمی پرداخته و راهکارهای لازم برای تسریع در تامین مواد اولیه مورد نیاز این صنعت ارائه شد.
_
_
مهدی صادقی نیارکی نیز در این نشست با اشاره به ورود وزارت صمت به بازار پتروشیمی و ساماندهی عرضه و تقاضا در این بازار گفت: در سال گذشته بازار محصولات پتروشیمی با نوسانات نا متعادلی روبه رو بود و این موضوع تاثیر منفی بر صنایع پایین دستی گذاشته بود.
_
_
وی با اشاره به مدیریت عرضه و تقاضا در بازار پتروشیمی با اعمال سیاست های اصلاحی تصریح کرد: با حضور وزارت صمت علاوه بر ساماندهی وضعیت عرضه و تقاضا شاهد کاهش قیمت اکثر محصولات پتروشیمی و تقاضای کاذب در بازار در مقایسه با سال گذشته شد.
_
_
سرپرست معاونت امور صنایع در پایان تسریع درتامین گریدهای مورد نیاز صنایع پایین دستی به ویژه صنایع چرم مصنوعی را مورد تاکید قرارداد و گفت: سعی می کنیم با همکاری صنایع بالادستی پتروشیمی تمهیدات لازم برای رفع این مشکل صورت گیرد.
_
_
گفتنی است، اعضا هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم مصنوعی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت این صنعت و تشریح ظرفیت ها وپتانسیل های موجود درصنایع چرم مصنوعی ، تسریع در تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید را یکی از مهمترین دغدغه های این صنعت اعلام کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0