افتخار شهادت در رکاب سردار شهید سلیمانی موهبت و هدیه خاص الهی بود
افتخار شهادت در رکاب سردار شهید سلیمانی موهبت و هدیه خاص الهی بود
معاون وزیر و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به نمایندگی از وزیر صنعت ، معدن و تجارت با حضور در منزل شهدای همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ، با خانواده شهیدان طارمی و زمانی نیا دیدار و مراتب همدردی و تسلیت خود را ابراز داشت .
_
_
به گزارش جهان معدن و به نقل از ایدرونیوز، در این دیدار ها که با حضور اعضای هیئت عامل و تنی چند از مدیران ایدرو صورت گرفت، معاون وزیر صمت ضمن تجلیل از پایداری، شهامت و شجاعت شهدای مدافع حرم خطاب به پدران این شهدای والامقام، اظهار داشت: همه مردم به ویژه فعالان عرصه صنعت و تولید، ارزش نعمت امنیت را بیش از سایر قشرها با دل و جان لمس می کنند و پاسداران این امنیت و شهدای جان برکف را از اعماق قلوب خود قدردان هستند و همواره رشادت و بزرگمردی این شهدا را سرلوحه تلاش بی وقفه در عرصه جهاد اقتصادی قرار داده و خواهند داد .
_
_
محمد باقر عالی با بیان اینکه شهادت بالاترین افتخار انسان در مکتب اسلام است ، شهادت این عزیزان در رکاب سردار شهید حاج قایم سیلمانی را سعادت و موهبت خاصه الهی خواند.
_
_
در این دیدار حجه الاسلام میرطالبی مشاور فرهنگی سازمان هم از مقام شامخ این شهیدان تجلیل و بر ادامه راه آنان تاکید کرد .
_
_
شهیدان هادی طارمی و وحید زمانی نیا از همراهان سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی ، بامداد جمعه ۱۳ دی ماه در پی حمله تروریستی آمریکاییها در نزدیکی فرودگاه بغداد به فیض شهادت نائل امدند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0