تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
کد خبر : 16047
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افزایش 10 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و افزایش 23 درصدی قیمت محصولات سایپا بسته هستند

افزایش 10 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و افزایش 23 درصدی قیمت محصولات سایپا

افزایش 10 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و افزایش 23 درصدی قیمت محصولات سایپا

افزایش 10 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و افزایش 23 درصدی قیمت محصولات سایپا

به گزارش جهان معدن به نقل از شاتا، رضا شیوا در خصوص علت افزایش بیشتر قیمت محصولات سایپا نسبت به ایران خودرو، افزود: در بهمن ماه 1397 محصولات ایران خودرو 84 درصد و محصولات سایپا 64 درصد افزایش قیمت داشته است و به همین جهت در تصمیم جدید شورای رقابت این بار رای به افزایش قیمت محصولات سایپا داده شد.

_
_

 

_
_

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که خودرو به دست مصرف کننده واقعی برسد، گفت: با استفاده از روش های سه گانه فروش شامل فروش فوقالعاده ، پیش فروش و روش مشارکت در تولید، مصرف کننده واقعی مشخص می شود و قیمت‌های واقعی نیز در بازار خود را نشان خواهد داد.

_
_

 

_
_

رییس شورای رقابت ادامه داد: در همین راستا نرخ بهره وری را که باید 2.5 درصد کاهش می دادیم برای رساندن خودرو به دست مصرف کننده واقعی به صفر رساندیم.

_
_

 

_
_

شیوا تصریح کرد: البته مراجع نظارتی باید در میدان باشند و بر عملیاتی شدن روش های فروش و بازار خودرو نظارت داشته باشند تا دلالان و سودجویان نتوانند عرض اندام کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.