تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۹ - ۷:۳۲
کد خبر : 15530
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای درخشش ایمپاسکو در آستانه روز صنعت و معدن بسته هستند

درخشش ایمپاسکو در آستانه روز صنعت و معدن

درخشش ایمپاسکو در آستانه روز صنعت و معدن

درخشش ایمپاسکو در آستانه روز صنعت و معدن

برای تحقق اهداف کلان بخش‌ معدن و جذب سرمایه بخش خصوصی در اجرای طرح های این بخش، از سال ۹۵ تاکنون ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از طرح های ایمیدرو و ایمپاسکو با مدیریت و نظارت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به بخش خصوصی واگذار شده است.

_
_

 

_
_

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی شرکت ایمپاسکو : سیاست برون سپاری معادن و مجتمع های تابعه ایمپاسکو علاوه بر رونق تولید، توسعه و تجهیز معادن، زمینه استخراج حدود ۵۵ میلیون تن انواع مواد معدنی را فراهم نموده و باعث ایجاد بیش از ۳۰۰۰ فرصت شغلی مستقیم شده است.

_
_

در حال حاضر شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به جایگاهی در امور معادن رسیده که فعالیت های اکتشافی و معدنی خود را در ۷۰ درصد استان های کشور گسترش داده است.

_
_
_
_

فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در سال ۱۳۹۹ با جهش تولید مواد معدنی در کشور و هدف گذاری طرح جهت احیای ۲۰۰ معدن کوچک مقیاس برنامه ریزی شده است و خوشبختانه در سال جدید شاهد فعال سازی یک معدن مس در استان کرمان هستیم و این در حالیست که از شروع اجرای این طرح تا پایان سال ۱۳۹۸، ۱۴۶ معدن کوچک احیاء، ۳۲ معدن فعال و ۱۰۲۰ معدن نیز بررسی کیلینیکی شده است.

_
_
_
_

از سال ۱۳۹۵ تاکنون تعداد ۱۲ تفاهم نامه و ۲۷ قرارداد پژوهشی با دانشگاه ها و مراکز علمی منعقد و بالغ بر ۵۰ پایان نامه دانشجویی مورد حمایت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران قرار گرفته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.