تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۱
کد خبر : 12197
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی منطقه شمال ترود-معلمان در استان سمنان بسته هستند

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی منطقه شمال ترود-معلمان در استان سمنان

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی منطقه شمال ترود-معلمان در استان سمنان

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی منطقه شمال ترود-معلمان در استان سمنان

مدیرکل دفتر زمین‌شناسی منطقه‌ای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: به دلیل فصل کاری خاص مناطق گرمسیری این طرح از ابتدای پاییز سال 99، در منطقه شمال ترود– معلمان آغاز شد.

_
_

به گزارش جهان معدن به نقل ازشاتا، رضا سلامتی افزود: در راستای تحقق اهداف و رویکرد نوین سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و در ادامه تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی کاربردی، پروژه‌ای شامل دو نقشه با مقیاس یک‌پنجاه هزارم در مساحتی بالغ بر 1250 کیلومتر مربع در استان سمنان با محوریت تولید اطلاعات پایه مرتبط با پتانسیل‌های معدنی مناطق اولویت‌دار، در دستور کار مدیریت زمین‌شناسی منطقه‌ای قرار گرفت.

_
_

سلامتی تصریح کرد: به دلیل فصل کاری خاص مناطق گرمسیری این طرح از ابتدای پاییز سال 99، در منطقه شمال ترود– معلمان آغاز شد.

_
_

به گفته وی، اعزام همزمان دو اکیپ تخصصی زمین‌شناسی از ابتدای طرح به منطقه با هدف برداشت میدانی کامل و سیستماتیک در محدوده دو نقشه به نام‌های خورس (آبگاره) به شماره اندکس6961 III و چاه فراخ به شماره اندکس 6961 II تاکنون به نیمه برداشت‌های میدانی خود رسیده است.

_
_

مدیرکل دفتر زمین‌شناسی منطقه‌ای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی دقیق در ادامه انجام پروژه، گزارش‌های تکمیلی دیگری در رابطه با ویژگی‌های زمین‌شناختی-معدنی این منطقه پر پتانسیل، جهت آشنایی و استفاده علاقه‌مندان علوم زمین ارائه شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.