1500 فرصت شغلی جدید در منطقه ویژهی خلیج فارس ایجاد می شود

1500 فرصت شغلی جدید در منطقه ویژهی خلیج فارس ایجاد می شود
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس از اجرای 12 طرح توسعهای در این منطقهی عظیم اقتصادی خبر داد و افزود: با تکمیل این طرحها که در مرحلهی ساخت و نصب تجهیزات قرار دارند، بیش از هزار و 500 فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.
_
_
به گزارش جهان معدن به نقل ازروابط عمومی ایمیدرو، «حسن خلج طهرانی» ایجاد زیرساختهای مناسب را سبب جذب سرمایهگذار جدید و افزایش تمایل سرمایهگذاران فعلی برای انجام طرحهای توسعهای دانست و گفت: تکمیل این طرحها سبب اشتغالزایی هزار و 500 نفری می شود و عاملی برای کاهش نرخ بیکاری در استان خواهد شد.
_
_
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس در تشریح اجمالی نتایج اجرای این طرحها بیان داشت: افزوده شدن 2.5 میلیون تن به ظرفیت گندله سازی، 3.4 میلیون تن بریکت آهن اسفنجی، 1.5 میلیون تن شش فولادی، 36 هزار تن حلالهای نفتی، یک و نیم میلیون تن قیر و 41 هزار تن فرومنگنز میتواند جهشی چشمگیر در تولیدات این منطقه اقتصادی ایجاد کند.
_
_
وی میزان تقریبی سرمایهگذاری صورت گرفته برای اجرای این 12 طرح را یک هزار و 367 میلیون دلار عنوان کرد و گفت: مناطق ویژه اقتصادی دارای مزایای متعدد برای سرمایهگذاران و تولیدکنندگان هستند و امیدوارم در سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» در عمل بتوانیم منویات مقام معظم رهبری را اجرایی کنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0