واگذاری راهبری آنتیموان سفیدابه به شرکت گل گهر

واگذاری راهبری آنتیموان سفیدابه به شرکت گل گهر
انجام راهبری کارخانه تولید شمش آنتیموان سفیدابه واقع در استان سیستان و بلوچستان به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر واگذار شد.
_
_
به گزارش جهان معدن به نقل از ایمپاسکو، امیرعلی طاهرزاده با بیان این مطلب گفت: در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف جذب سرمایه بخش خصوصی و ایجاد اشتغال و جهش تولید در مناطق کمتر توسعه یافته، انجام راهبری کارخانه تولید شمش آنتیموان سفیدابه با استفاده از کانسنگ معادن آنتیموان سفیدابه، حیدر آباد، شور چاه و توزگی واقع در استان سیستان و بلوچستان به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر واگذار شد.
_
_
وی در ادامه با اشاره به قرارداد منعقد شده گفت: اجرای عملیات مربوط به اکتشاف، تجهیز، آماده سازی، باطله برداری و استخراج ماده معدنی از معادن مذکور، فرآوری و تولید شمش آنتیموان و توسعه واحد فرآوری از جمله مفاد این قرارداد می باشد.
_
_
طاهرزاده مدت اجرای قرارداد واگذاری راهبری آنتیموان به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر را از خردادماه سال جاری به مدت ۱۰ سال بیان کرد.
_
_
مدیرعامل ایمپاسکو در ادامه با اشاره به تاریخچه فعالیت واحد فرآوری تولید شمش آنتیموان مجتمع طرح های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای فعالیت این واحد تاکنون تلاشهای بیوقفهای جهت افزایش و بهینهسازی تولید کارخانه از جمله ایجاد تغییرات در خط تولید و همچنین اخذ پروانههای اکتشاف و ذخایر آنتیموان در استان از جمله معادن و محدوده های اکتشافی “حیدرآباد، کیچی، لخشک، شورچاه و توزگی” شکل گرفته است.
_
_
گفتنی است قرارداد واگذاری راهبری کارخانه تولید شمش آنتیموان سفیدابه به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به امضای مدیران عامل و روسای هیئت مدیره شرکت های های تهیه و تولید مواد معدنی ایران و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر رسیده است.
_
_
معدن آنتیموان سفیدابه در استان سیستان و بلوچستان، کیلومتر ۴۲ جاده نهبندان به زاهدان، بعد از روستای حیدرآباد واقع شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0