تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۳
کد خبر : 10670
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای معادن سیستان و بلوچستان در مسیر رونق و توسعه بسته هستند

معادن سیستان و بلوچستان در مسیر رونق و توسعه

معادن سیستان و بلوچستان در مسیر رونق و توسعه

معادن سیستان و بلوچستان در مسیر رونق و توسعه

رئیس سازمان صمت سیستان و بلوچستان گفت: از سال گذشته تا کنون ۷۵ هزار متر حفاری اکتشافی در معدن مس این استان انجام شده است.

_
_

به گزارش جهان معدن به نقل ازشاتا، داود شهرکی در نشست مشترک با فعالان حوزه معادن گفت: کشف ذخایر جدید هم با مطالعه بخش خصوصی انجام شده و هفت تن طلا در معادن میرجاوه شناسایی شده و این ظرفیت در حال افزایش است.

_
_

رئیس سازمان صمت سیستان و بلوچستان افزود: ۱۹ معدن تعطیل شده از سال گذشته احیا شده و سازمان صمت استان در ارزیابی‌ها رتبه ششم کشوری را کسب کرده است.

_
_

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست به سند آمایش سرزمین اشاره کرد و گفت: همه اقدامات در حوزه صنعت، معدن و تجارت برمبنای سند آمایش صورت گرفته است.

_
_

موهبتی تاکید کرد: حمایت‌های حداکثری عامل رونق صنعت در استان است و تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای جهش تولید ارائه شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.