قیمت مس ۲ درصد افزایش یافت

قیمت مس ۲ درصد افزایش یافت
روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه، قیمت مس در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۱۸۸ دلار افزایش یافت و به ۹ هزار و ۴۷۵ دلار رسید.
_
_
به گزارش جهان معدن به نقل از فلزات آنلاین، قیمت مس در روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه، ۲ درصد معادل ۱۸۸ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل از آن افزایش یافت و نسبت به هفته پیشین ۴.۵ درصد رشد را تجربه کرد و به ۹ هزار و ۴۷۵ دلار رسید. قیمت مس در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه، ۹ هزار و ۲۸۷ دلار بود.
_
_
قیمت سه ماهه مس در معاملات جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه، ۲ درصد معادل ۱۸۲ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل، افزایش و نسبت به هفته پیشین، ۴.۴ درصد رشد داشته است.
_
_
موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن در روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه، با کاهش سه هزار و ۹۵۰ تنی، از ۱۷۸ هزار و ۵۵۰ تن به ۱۷۴ هزار و ۶۰۰ تن رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0