تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
کد خبر : 6725
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای همکاری های شرکت های دانش بنیان با بخش معدن، نیازمحور باشد بسته هستند

همکاری های شرکت های دانش بنیان با بخش معدن، نیازمحور باشد

همکاری های شرکت های دانش بنیان با بخش معدن، نیازمحور باشد

همکاری های شرکت های دانش بنیان با بخش معدن، نیازمحور باشد

مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایمیدرو گفت: اطلاع از نیازهای بخش معدن و صنایع معدنی از ضرورت های توسعه همکاری با شرکت های دانش بنیان است.

_
_

به گزارش جهان معدن به نقل ازروابط عمومی ایمیدرو، امیر ولدخانی که امروز در رویداد دایان3 HSE(همرسانی تبلور ایده های فناورانه معدن و صنایع معدنی) تصریح کرد: باید همکاری های بین حوزه معدن و صنایع معدنی با بخش فناوری و دانش های نو، به صورت “نیازمحور” باشد و این امر زمانی محقق می شود که این دو از پتانسیل و توانمندی های یکدیگر مطلع باشند.

_
_

ولدخانی در عین حال اظهار داشت: در حوزه بهداشت، ایمنی و محبط زیست مسیر رو به رشدی آغاز شده و انتظار توسعه همکاری ها را داریم.

_
_

وی با ذکر مصادیق همکاری دوجانبه پرداخت و افزود: پیش بینی و شناسایی خطرات، اقدامات کنترلی، مهندسی، مدیریتی و پایش از جمله نیازهای شرکت های معدنی و صنایع معدنی است که می تواند با همکاری شرکت های دانش بنیان مرتفع شود.

_
_

ولدخانی تاکید کرد: محصول و دانش تولید شده این شرکت ها، باید سازگاری با شرایط و نیازهای بخش معدن و صنایع معدنی داشته باشد و این امر تنها با افزایش ارتباط دوسویه به نتیجه لازم می رسد.

_
_

طی رویداد دایان3، تعداد چهار محصول فناورانه حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست، در بخش معدن و صنایع معدنی معرفی شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.