تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
کد خبر : 5752
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای استاندار یزد در آیین بهره برداری از معدن ناریگان بافق: بافق در مسیر توسعه و بالندگی است بسته هستند

استاندار یزد در آیین بهره برداری از معدن ناریگان بافق: بافق در مسیر توسعه و بالندگی است

استاندار یزد در آیین بهره برداری از معدن ناریگان بافق: بافق در مسیر توسعه و بالندگی است

استاندار یزد در آیین بهره برداری از معدن ناریگان بافق: بافق در مسیر توسعه و بالندگی است

استاندار یزد بهره برداری از معدن سنگ آهن آنومالی ۸ ناریگان بافق را اتفاق بزرگی در مسیر توسعه خواند و گفت: سهم مسئولیت اجتماعی در کنار رونق اقتصادی باید زمینه ساز توسعه و بالندگی شهرستان بافق باشد.
به گزارش جهان معدن و به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی، مهران فاطمی، روز گذشته در مراسم آغاز عملیات اکتشاف و بهره برداری از معدن سنگ آهن آنومالی ۸ ناریگان بافق با بیان این مطلب اظهار داشت: اکتشاف معادن، گامی موثر برای تحقق جهاد اعتمادآفرینی و امیدبخشی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند.
وی با بیان اینکه نگاه حاکم بر فعال کردن معادن و صنایع، اجتماعی سازی آن است افزود: همه مردم باید بتوانند از مواهب توسعه معادن و صنایع بهره مند شوند.
فاطمی اضافه کرد: سهم مسئولیت‌های اجتماعی معادن باید در کنار رونق تولید و رونق اقتصادی، زمینه توسعه و رشد هرچه بیشتر دارالشجاعه بافق را فراهم کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.