03 فروردين 1404
RSSFacebookTwitterLinkedinDiggYahooDelicious

دکتر زارعی: ۱۰۰ درصد سهام شرکت نکاچوب واگذار می‌شود/ واگذاری دیگر بنگاه‌های دارای اولویت آینده پویا در سال ۱۴۰۴

رئیس هیئت مدیره هلدینگ آینده پویا از برگزاری مزایده سراسری واگذاری سهام شرکت نکا چوب با شرایط ویژه خبر داد و گفت: واگذاری دیگر بنگاه‌های دارای اولویت این هلدینگ در سال 1404 با قوت پیگیری می‌شود.

به گزارش جهان معدن  و  به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا، دکتر علی زارعی با اشاره به لزوم اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم و همچنین الزامات وزارت اقتصاد و دارایی و بانک ملی ایران در خصوص تسریع در خروج از بنگاهداری، از برگزاری مزایده سراسری سهام صددرصدی بانک ملی ایران در شرکت نکا چوب با شرایطی ویژه خبر داد.

وی اظهار داشت: حسب مصوبه اخیر کمیته سازماندهی سهام و واگذاری شرکت‌های بانک ملی ایران، شرایط ویژه‌ای درباره نحوه پرداخت حداقل بخش نقدی و حداکثر اقساط بلند مدت به همراه تنفس یکساله جهت واگذاری سهام بانک ملی در شرکت نکاچوب تعیین شده است.
دکتر زارعی افزود: براین اساس متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ با مراجعه به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) نسبت به شرکت در مزایده سراسری واگذاری سهام شرکت نکا چوب اقدام کنند.
رییس هیات مدیره هلدینگ آینده پویا، همچنین از برنامه‌های این هلدینگ درباره واگذاری دیگر بنگاه‌های دارای اولویت در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
لازم به ذکر است شرکت سهامی نکاچوب در تیر ماه ۱۳۴۸ به صورت شرکت سهامی تأسیس شد و در سال ۱۳۵۱ در اداره ثبت شرکتهای ساری و مجدداً در اداره ثبت شرکتهای میاندرود به ثبت رسیده است.
در سال ۱۳۵۲ با کسب پروانه بهره برداری از جانب اداره کل صنایع سلولزی، بهره برداری از بخش صنعت کارخانه آغاز شد.
موضوع فعالیت شرکت عبارت از بهره برداری از جنگل ها، تهیّه و اجرای طرح های جنگلداری و تأسیس کارخانجات صنایع چوب و بهره برداری از آن ها و تولید فرآورده های چوبی نظیر نئوپان ساده، نئوپان ملامینه، تخته چندلا و روکش و انواع تخته است.

کسب نشان مدیر شایسته سال در حوزه مسئولیت اجتماعی توسط دکتر مصطفی پور

لوح افتخار و تندیس طلایی اجلاس ملی تجلیل از مدیر شایسته سال با رویکرد مدیریت در مسئولیت پذیری اجتماعی به دکتر محسن مصطفی پور مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی ریز اعطا شد.

به گزارش جهان معدن و و به نقل از روابط عمومی مجتمع فولاد غدیر نی ریز، در این اجلاس به پاس اقدامات موثر مدیریت مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در حوزه های توسعه محیط زیست، مدیریت منابع آبی، بهبود شرایط بهداشتی منطقه و اشتغال زایی با رای هیات داوران لوح افتخار و تندیس طلایی مدیر شایسته در مسئولیت پذیری اجتماعی به دکتر محسن مصطفی پور اهدا شد.

علاوه بر این مجتمع فولاد غدیر نی ریز در این اجلاس موفق به دریافت استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و ۲۶۰۰۰ شد. گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ استانداری بین‌المللی با هدف مدیریت کیفیت در سازمان‌هاست که تاثیر زیادی در فروش سازمان‌ها دارد و استاندارد ایزو ۲۶۰۰۰ نیز یک استاندارد بین المللی است که برای ارائه راهنمایی در مورد نحوه رفتار با مسئولیت اجتماعی توسعه یافته است. این استاندارد برای سازمان هایی که هدف آنها مشارکت در سلامت و رفاه جامعه است، صادر می شود.

همچنین در اجلاس مدیریت در مسئولیت اجتماعی گواهی ممتاز آکادمی دانشگاه آکسفورد در مدیریت مسئولیت اجتماعی به دکتر محسن مصطفی پور اهدا شد.

لازم بذکر است که پیش از این از سوی مقامات شهرستان نی ریز، بدلیل اقدامات عام المنفعه، حمایت از محیط زیست، منابع آبی و گونه های جانوری و تاثیر فعالیت های مجتمع فولاد غدیر نی ریز بر معیشت و اشتغال مردم این شهرستان، نشان شهروند افتخاری و سقای نی‌ریز به مدیر عامل این مجتمع اعطا شده بود.

نقش کلیدی شرکت ایریتک در اجرای پروژه فولادسازی قاینات

شرکت ایریتک (زیرمجموعه ایمیدرو) به‌عنوان پیمانکار اصلی پروژه فولادسازی قاینات و با تکیه بر تجربه مهندسی پیشرفته و دانش فنی روز، این پروژه را به رغم تحریم های بین المللی؛ از مرحله طراحی تا اجرا مدیریت و به سرانجام رساند.

به گزارش جهان معدن  و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه، نمونه‌ای از خودکفایی صنعتی کشور و گامی بلند در مسیر کاهش وابستگی به فناوری‌های خارجی محسوب می‌شود.

تولید نخستین شمش فولاد قاینات طی هفته گذشته انجام شد. ظرفیت این مجتمع ۸۰۰ هزارتن شمش فولادی و میزان اشتغالزایی مستقیم آن ۵۰۰ نفر است.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت MME با فولادسازان مطرح چینی

شرکت مهندسی معادن و فلزات (MME) با شرکت‌های مطرح چینی فعال در صنعت فولاد تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش جهان معدن و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، شرکت مهندسی معادن و فلزات (MME)به عنوان زیرمجموعه هلدینگ آسکوتک و یکی از بازوهای اجرایی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با شرکت‌های مطرح چینی فعال در صنعت فولاد تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

با امضای این تفاهم‌نامه، مسیر گسترش تکنولوژی ایرانی «PERED» در بازارهای جهانی هموار می‌شود.

بر اساس این گزارش، شرکت مهندسی معادن و فلزات (ام ام ایی) به عنوان ابداع‌کننده تکنولوژی تمام ایرانیPERED»، هم‌اکنون طراحی و ساخت پروژه‌های بین‌المللی در چند کشور تحت این تکنولوژی را در دستور کار دارد.


ادریسی: تشکیل کارگروه هوش‌مصنوعی در روابط‌عمومی ایمیدرو

 

دکتر سولماز ادریسی، مدیر روابط‌عمومی ایمیدرو در نشست خبری صبح امروز یکشنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳، با اصحاب رسانه و مطبوعات، تصریح کرد: ۷ کارگروه تخصصی از جمله کارگروه هوش‌مصنوعی در روابط‌عمومی ایمیدرو تشکیل شده است و همچنین جلسات آموزش تخصصی در این واحد برگزار خواهد شد.

 

به گزارش بورس و بانک و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو ؛  وی افزود: برای روابط عمومی ایمیدرو برای اولین بار، اساسنامه تدوین شده است.

 

ادریسی اعلام کرد: میانگین ماهانه ۲۴ خبر به ۷۰ خبر در روابط عمومی ایمیدرو افزایش یافته است.

IMG_20250309_143801_187

ادریسی گفت: تورهای صنعتی و معدنی از اوایل سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. 

وی خاطرنشان کرد شورای سیاست گذاری روابط عمومی ایمیدرو در سال جدید با قدرت بیشتری فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

افزایش بیش از ۴۷ درصدی سرمایه شرکت مجتمع فولاد خراسان /سرمایه «فخاس» از ۶.۸ به ۱۰ همت افزایش یافت

سهامداران شرکت مجتمع فولاد خراسان در نشست «مجمع عمومی فوق‌العاده» که پیش از ظهر یکشنبه ۱۹ اسفندماه برگزار شد، افزایش ۳.۲ هزار میلیارد تومانی این شرکت با نماد «فخاس» را تصویب کردند.

 رتبه‌ی اول رشد سود فخاس در سال ۱۴۰۳ تثبیت شد

 

به گزارش جهان معدن  و به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان ؛مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان در نشست مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت با بیان این که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شاهد رشد سود خالص، سود عملیاتی و‌رشد فروش شرکت علی‌رغم محدودیت‌های موجود بوده‌ایم، افزود: در سال مالی 1402 نسبت به سال 1401 با رشد ۶۶.۷ درصدی فروش  سالانه و تحقق ۱۴۳.۲درصدی  رشد سود عملیاتی توانستیم رتبه اول را در میان فولادسازان کشور کسب کنیم.

طهمورث جوان‌بخت، ضمن قدردانی از حمایت‌ها ‌‌و اعتماد سهامداران، رشد ۸.۵ درصدی حاشیه سود خالص شرکت را از کامیابی‌های سال ۱۴۰۲ نسبت به 1401شرکت برشمرد و افزود: بر اساس آمارهای کدال شده در نیمه اول سال ۱۴۰۳ و در شرایطی که اغلب شرکت‌های فولادساز کشور با کاهش سودآوری مواجه بوده‌اند، فولاد خراسان تنها شرکتی است که به جز مبارکه موفق به ثبت رشد سودخالص 6 درصدی در پایان شش ماه ۱۴۰۳ شده است.

 مدیرعامل فخاس افزود: ارقام ۹ ماهه سالی که در روزهای پایانی آن هستیم هم نشان می‌دهد که توانستیم با تحقق بیش از ۴.۴۹ همت سود و‌ ثبت ۱۱.۹ درصد رشد، رتبه اول رشد سود خالص را در میان فولادسازان کشور به خود اختصاص دهیم.

جوان‌بخت، با بیان این که آمار ثبت‌شده تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که رتبه اول فولاد خراسان در رشد فروش و رشد سود در بین فولادسازان کشور برای سال جاری قطعی است، افزود:  سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب برای عرضه و فروش، برنامه‌ریزی برای تامین مناسب مواد اولیه و نهاده‌های تولید و انسجام مدیریتی شرکت را از عواملی برشمرد که باعث شد فولاد خراسان علی‌رغم این که بالاترین محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی را متحمل شد، با ۱۴ پله صعود در جمع ۱۰۰ شرکت برتر، به جایگاه ۸۸ اُمین شرکت برتر ایران صعود کند.

آینده نگری برای تولید پایدار و سرمایه‌گذاری در ابرپروژه‌ها، ما را به افزایش سرمایه ملزم کرده است

 معاون اقتصادی و مالی فولاد خراسان در نشست مجمع عمومی این شرکت، با بیان این که سرمایه‌گذاری در توسعه‌ی ظرفیت واحدهای موجود، برنامه ربزی برای تامین نیازها و ملزومات تولید در بلندمدت، مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر (از جمله فولاد شرق در سنگان و شرکت تامین آب موردنیاز شرق کشور از دریای عمان)، از مهم‌ترین دلایل توجیهی افزایش ۳.۲ همتی فولاد خراسان است افزود: تامین مخارج سرمایه‌ای پروژه‌های بزرگ تصفیه‌خانه جدید فاضلاب شهر نیشابور و نیز پروژه بسته‌ تکمیلی توسعه واحد گندله‌سازی از دیگر الزامات ما برای این افزایش سرمایه است.

دانیال آستانه با بیان‌این‌ که ابرپروژه‌ی ما تامین پایدار آب مورد نیاز تولید از محل پساب شهری نیشابور ‌است، افزود: همچنین از اتفاقات مهم برای فولاد خراسان، خروج پروژه کنسانتره شرکت در محل معادن سنگان از رکود ۱۰ ساله است که از با راهبری مدیریت جدید شرکت از زمان آغاز به کار مهندس جوان‌بخت محقق شده است. 

 شیخ‌لو،نماینده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به عنوان رییس مجمع و به نمایندگی از سهامدار عمد‌ه‌ی شرکت، با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل، میران و کارکنان شرکت برای رقم زدن توفیقات مالی و تولیدی علی‌رغم محدودیت‌های موجود و‌ ناترازی‌های انرژی افزود: امیدوارم با تصویب افرایش سرمایه، شاهد اجرای طرح‌های توسعه، و نتیجتا ارتقای توان و‌ تاب‌آوری شرکت در بلندمدت باشیم.

قائمی‌راد، نماینده شرکت توسعه معادن و فلزات نیز در بخشی از این نشست با قدردانی از مدیریت مهندس جوان‌بخت و همکاران او، به ویژه کارگران شریف این شرکت، اظهار کرد: با توجه به عملکرد درخشان شرکت و مدیران آن و عمل به وعده‌هایی که در پیشبرد طرح‌های توسعه در مجامع قبلی داده بودند، با افرایش سرمایه پیشنهادی موافقت کردیم.

 پس از قرائت گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت و اعلام تایید سازمان بورس اوراق بهادار، با رای مثبت سهامداران حاضر افرایش سرمایه‌ی شرکت مجتمع فولاد خراسان از ۶.۸ هزار میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.

آقاجانلو رئیس هیات‌‌عامل ایمیدرو: کمیته‌های تخصصی رفع چالش‌ها با حضور رسانه‌های معدنی تشکیل می‌شود

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو اعلام کرد: کمیته‌های تخصصی ایمیدرو با حضور رسانه‌های تخصصی برای رفع چالش‌های بخش معدن و صنایع‌معدنی تشکیل می‌شود.

به گزارش جهان معدن  و به نقل از ایمیدرو ؛ مهندس محمد آقاجانلو در نشست صمیمانه با رسانه‌های تخصصی بخش معدن و صنایع‌معدنی ضمن بیان این مطلب گفت: مدیریت روابط‌عمومی این سازمان با تشکیل کمیته‌های تخصصی با حضور معاونان و مدیران و نیز رسانه‌های تخصصی، چالش‌های این بخش را بررسی خواهند کرد.
وی در ادامه افزود: فضای تعامل با رسانه‌ها در ایمیدرو باز است و خبرنگاران می‌توانند با معاونان و مدیران این سازمان ارتباط بگیرند و نسبت به دریافت و انتشار به موقع اطلاعات و وضعیت طرح‌ها اقدام کنند. انتشار به موقع اخبار در فضای کنونی ضروری است و بدون شک انتشار با تاخیر؛ کیفیت و اثرگذاری آن را کاهش می‌دهد.
آقاجانلو با اشاره به اینکه با توجه به شرایط خاص بین‌المللی باید بسیار دقیق و با نظرات تخصصی پیش رویم، گفت: اکنون زمان آزمون و خطا گذشته است و باید در شرایط فعلی، با همفکری و هم‌اندیشی و بهره‌گیری از دیدگاه‌های تخصصی اعضاء رسانه؛ مشکلات و چالش‌ها را رفع کنیم.
وی در ادامه افزود: به عنوان مثال رشد صادرات در شرایط کنونی نوع اقدام در فضای پایین آمدن تعهد ارزی، کاهش مشکل ناترازی انرژی، تامین مالی طرح‌ها، چگونگی بهره‌گیری از ظرفیت تولید ایجاد شده در صنعت فولاد و غیره، نیاز به همفکری و هم‌اندیشی و استفاده از دیدگاه‌های تخصصی رسانه‌ها دارد.
رئیس هیات‌‌عامل ایمیدرو به اشاره به موضوع ناترازی بزرگ در حوزه نیروی انسانی این سازمان گفت: برخورداری از نیروی انسانی کیفی از اولویت‌های ضروری دستیابی به رشد ۱۳درصدی بخش معدن در برنامه هفتم توسعه است. در این زمینه رسانه‌ها می‌توانند کمک کنند.
وی ادامه داد: مجلس و دولت نیز باید ساز و کار لازم را برای این موضوع فراهم کنند تا ایمیدرو بتواند با توانمندی بالا اهداف توسعه‌ای را دنبال و برنامه‌های هفتم توسعه را محقق کند.
برند در راستای اهداف کشور
رئیس هیات‌عامل ایمیدرو با بیان اینکه برند بودن باید در راستای رسیدن به هدف آن صورت گیرد، گفت: برند شدن ایمیدرو نیز باید برای رسیدن به اهداف عالیه کشور باشد و مزیت‌های بخش معدن و صنایع‌معدنی و توسعه آن در این مسیر قرار گیرد. اینجاست که با تلاش و همفکری همدیگر کشور برند می‌شود.
وی ادامه داد: مشکل اصلی کشور در همه حوزه‌ها از جمله ایمیدرو مشکل مالی نیست؛ بلکه نحوه اجرای آن است و با اتخاذ رویکرد مناسب مشکل مالی نیز نخواهیم داشت.
مذاکره ایمیدرو با نهادها برای دریافت سهمیه مناسب فاینانس
سمیه خلوصی معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو نیز در این نشست گفت: با نهادهای حاکمیتی همچون سازمان برنامه‌وبودجه، بانک‌مرکزی و ریاست‌جمهوری در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم سهمیه مناسبی از طرح‌های فاینانس دریافت کنیم و متعاقب آن تعدادی طرح بزرگ مقیاس در بخش معدن و صنایع‌معدنی را آغاز کنیم.
وی افزود: اکنون برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه برنامه‌ریزی دقیقی در ایمیدرو صورت گرفته است. همچنین برای موضوع تولید برابر ظرفیت و کاهش ناترازی‌ها به صورت مستمر با مسئولان نشست برگزار می‌شود. موضوع دیگر بررسی ماموریت‌های ایمیدرو و رسانه برای ارتقاء بخش معدن و صنایع‌معدنی در برنامه این سازمان است.
اقدامات روابط‌عمومی ایمیدرو در مدیریت جدید
سولماز ادریسی مدیر روابط‌عمومی ایمیدرو نیز در این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوره جدید مدیریت روابط‌عمومی این سازمان گفت: تهیه اساسنامه روابط‌عمومی ایمیدرو با مشورت و همفکری مدیران روابط‌عمومی‌های شرکت‌های تابعه و وابسته، تشکیل شورای سیاستگذاری و اطلاع‌رسانی ایمیدرو با حضور رئیس هیات‌عامل، معاونان و حراست از جمله اقدامات صورت گرفته طی ۲ ماهه اخیر بود.
وی ادامه داد: به روزرسانی سایت اطلاع‌ر‌سانی ایمیدرو، برگزاری همایش مدیران روابط‌عمومی واحدهای تابعه و وابسته ایمیدرو و نیز تشکیل ۷ کارگروه تخصصی مدیران روابط‌عمومی ایمیدرو از جمله هوش مصنوعی، مسئولیت اجتماعی و کارگروه دیجیتال و رسانه و نیز برنامه آموزش در این حوزه‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت روابط‌عمومی بود.
ادریسی خاطرنشان کرد: برای آگاهی‌بخشی و آموزش خبرنگاران تخصصی بخش معدن و صنایع‌معدنی، برنامه برگزاری همایش اختصاصی برای خبرنگاران در اسفند ماه در نظر گرفته شد، اما به دلیل مشکل ناترازی انرژی لغو شد. قرار است این برنامه در سال آینده برگزار شود.
وی ادامه داد: برگزاری تورهای صنعتی‌ومعدنی برای خبرنگاران نیز جزو اولویت‌های روابط‌عمومی ایمیدرو در سال آینده است.

ظرفیت تولید کنسانتره مس به ۱.۶ میلیون تن رسید

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران واپسین وضعیت پروژه‌های توسعه‌ای، عمرانی و مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت را تشریح کرد و از آغاز عملیات اجرایی ۲۸ پروژه در سال جاری خبر داد.

به گزارش جهان معدن ؛ حسین مدرس خیابانی اظهار کرد: سه پروژه تغلیظ مس دره‌آلو، تغلیظ مس دره‌زار و فلوتاسیون سرباره سرچشمه با مجموع ظرفیت ۳۱۳ هزار تن کنسانتره امسال به بهره‌برداری رسید که این دستاورد، موجب افزایش ۲۴ درصدی ظرفیت تولید کنسانتره شرکت ملی صنایع مس ایران شد و ظرفیت اسمی این محصول را به بالغ بر ۱۶۲۰ هزار تن کنسانتره افزایش داد.

وی تصریح کرد: در همین مدت زمان مراحل پیش راه‌اندازی پروژه ۱۳۰ هزار تنی مفتول مسی ۸ میلی‌متری مجتمع مس سرچشمه نیز انجام و این پروژه آماده بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در ادامه به شرایط پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت نیز خاطرنشان کرد: در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و اجرای طرح ملی کیمیا (ظرفیت کاتد یک میلیون تنی ملی مس ایران) در حال حاضر، ۶۴ پروژه در ۴ دسته اصلی برنامه‌ریزی شده که از این میان عملیات اجرایی ۲۸ پروژه در سال ۱۴۰۳ آغاز شده است و عملیات اجرایی ۵ پروژه متوقف شده، شامل فاز ۳ تغلیظ مس سرچشمه، فاز ۴ تغلیظ مس سرچشمه، فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد و همچنین فاز یک تغلیظ مس سریدون و فاز ۲ تغلیظ مس سریدون از سر گرفته شد.

وی افزود: این پروژه‌ها نقش بسزایی در توسعه ظرفیت‌های معدنی تأمین زیرساخت‌های آب و انرژی، صیانت از محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی خواهند داشت.

17 پروژه به ارزش 4.5 میلیارد یورو و 130هزار میلیارد تومان

مدرس خیابانی در ادامه با ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت پروژه‌های برنامه‌ریزی شده شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: در شرایط فعلی ۱۷ پروژه زنجیره اصلی با میزان سرمایه‌گذاری ۴٫۵ میلیارد یورویی و ۱۳۰٫۲ هزار میلیارد تومانی در حال اجرا است.

طرح های زیرساختی

وی در ادامه تصریح کرد: همچنین در شرایط فعلی ۲۶ پروژه زیرساختی با میزان سرمایه‌گذاری ۲.۵ میلیارد یورو و ۱۹۱ هزار میلیارد تومان در شرکت ملی مس شامل ۴ پروژه تامین آب با ظرفیت ۲۲۱ میلیون متر مکعب، ۱۰ پروژه نیروگاهی با ظرفیت ۱۱۱۳ مگاوات، ۷۲۶ مگاوات سیکل ترکیبی، ۳۰۰ مگاوات خورشیدی، ۵۰ مگاوات بادی و ۳۷ مگاوات حرارتی، ۵ پروژه احداث جاده‌های ارتباطی و ۷ پروژه احداث سد باطله برنامه‌ریزی شده و عملیات اجرایی آنها در مسیر پیشرفت است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در حوزه پروژه‌های جانبی ملی مس نیز ۹ پروژه مهم با میزان سرمایه‌گذاری ۴۳۰ میلیون یورویی و ۴۱.۵ هزار میلیارد تومانی در حال احداث و تکمیل است.

پروژه های مسئولیت اجتماعی

وی گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران ۱۲ پروژه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در دستور کار دارد که بخشی از آنها افتتاح و بخشی در حال اجرا هستند که میزان سرمایه گذاری آنها ۳٫۴ هزار میلیارد تومان می‌شود.

وی با اشاره به اثرات پروژه های در دست اجرا، اظهار داشت: از میان پروژه‌های مذکور، ۱۲ اَبرپروژه شرکت ملی صنایع مس ایران با عایدی سالانه بالغ بر ۷ میلیارد دلار از مهمترین طرح‌های توسعه‌ای کشور به شمار می‌روند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: مهم‌ترین موضوع قابل ذکر در مورد پروژه‌های ملی مس اینکه تلاش شده با داخلی‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات و قطعات،۶۰ درصد ماشین‌آلات این پروژه‌ها در داخل تامین شده که منابع ارزی لحاظ شده در سرمایه‌گذاری به منابع ریالی تبدیل خواهند شد.

صفحه1 از325