حضور شرکت فولاد مبارکه در نخستین رویداد بینالمللی خصوصیسازی اقتصاد ایران
شرکت فولاد مبارکه با حضور در نخستین رویداد بینالمللی خصوصیسازی اقتصاد ایران و برپایی غرفهای در نمایشگاه جانبی آن، به معرفی توانمندیها و دستاوردهای اقتصادی خود میپردازد.
به گزارش جهان معدن به نقل از ایراسین، شرکت فولاد مبارکه با حضور در نخستین رویداد خصوصیسازی اقتصاد ایران و برپایی غرفهای در نمایشگاه جانبی آن، به معرفی توانمندیها و دستاوردهای اقتصادی خود میپردازد.
حضور محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه در یکی از نشست علمی این رویداد با عنوان “فرصتها و چالشهای بنگاههای دولتی”، جهت هماندیشی و تبادل نظر در خصوص مباحث کلان کشور، یکی دیگر از اهداف فولاد مبارکه برای حضور در این رویداد بینالمللی است.
لازم به ذکر است نخستین رویداد بینالمللی خصوصیسازی اقتصاد ایران، ۳۱ اردیبهشتماه با حضور رئیسجمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و مقامات عالیرتبه کشور افتتاح شد.
این رویداد با حضور رئیس قوه قضائیه، رئیس مجلس شورای اسلامی، وزرا و دیگر مسئولان کشوری تا روز سهشنبه ۳ خردادماه سال جاری در محل سالن اجلاس سران ادامه مییابد.
ارائه دستاوردهای صنعت مس در نمایشگاه بینالمللی معدن کرمان
شرکت ملی صنایع مس ایران در نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی و تجهیزات وابسته و همچنین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات معدنی و راهسازی که از 28 تا 31 اردیبهشت در کرمان برگزار شد، آخرین دستاوردهای خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش جهان معدن به نقل ازمس پرس، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه دکتر حمیدرضا شاهوردی دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در حوزه فناوری و نوآوری معدن، حجتالاسلاموالمسلمین حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، حسین احمدی عضو هیئت مدیره شرکت مس و مدیر مجتمع مس سرچشمه، سعد عبدی مدیر امور برنامهریزی و نظارت شرکت مس، آرمان حسنی مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی شرکت مس، حسین مهرابی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان و جمعی از مدیران مجتمع مس سرچشمه و مسئولان و دستاندرکاران صنایع معدنی و فرآوری معدن استان کرمان حضور داشتند.
مس، ابرپیشران تولید دانشبنیان
دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در حوزه فناوری و نوآوری معدن در این مراسم گفت: امسال بهعنوان سال تولید دانشبنیان امیدواریم که زیستبوم دانشبنیان کشور به شرکتهای بزرگ پیوند داده شود چرا که تا هنگامی که اتفاقات دانشبنیان به شرکتهای بزرگ اتصال نیابد، شاهد اثرات آن روی سفرههای مردم نخواهیم بود. عمده شرکتهای بزرگ نیز در حوزه معدن و فرآوری معدن هستند.
شاهوردی افزود: این اتفاق نمیافتد مگر آنکه ما بهرهوری سرمایه را ارتقا دهیم و حوزه فعالیتهای دانشبنیان نیز همین کار را انجام میدهد.
وی تأکید کرد: بازدیدی از مجتمع مس سرچشمه داشتیم و معتقدیم اگر مس با همه توان وارد این عرصه شود بهعنوان یک ابرپیشران میتواند در تولید دانشبنیان در کشور نقش ایفا کند.
مس جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز معادن را از نعمتهای عظیم الهی دانست که در استان کرمان به وفور وجود دارد و وظیفه همگان است که ضمن پاسداشت این نعمت الهی از هدررفت این منابع جلوگیری کنند.
حجتالاسلام جلالی برپایی نمایشگاهها را یکی از بهترین فرصتها برای معرفی ظرفیتها و برنامههایی که انجام شده و قرار است انجام شود دانست و تصریح کرد: تعامل سرمایهگذاران و شرکتها با یکدیگر باید از ثمرات این نمایشگاهها باشد.
وی خاطرنشان کرد: این اختراعات و ابتکارات مایه غرور ملی است و دلیل اهمیت آن علاوه بر وجود صنایع معدنی، وجود صنعت مس است که جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد و در آینده بعد از نفت رتبه دوم در معادلات جهانی از آن مس خواهد بود.
صنعت مس افق روشنتری در آینده دارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان هم در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان این نمایشگاه، گفت: نمایشگاهها موجب میشود ارتباطی بین واحدهای تولیدی و شرکتهای فناور برقرار شود و بهویژه در حوزه معدن میتواند به اجرای شعار سال کمک کند چرا که استفاده از حوزه دانشبنیان در بلندمدت به اقتصاد کمک میکند.
مهرابی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه معدن در ذخایر، اکتشاف، استخراج و فرآوری سرآمد است، افزود: شاید 30 تا 40 درصد ارزش افزوده واقعی محصولات در استان داشته باشیم که نقش شرکتهای دانشبنیان باید در حوزه ارزش افزوده پررنگ باشد.
وی افزود: شرکتهای بزرگ پیشانی نوآوری هستند و کسانی که میتوانند در این حوزه سرمایهگذاری کنند نفوذ دانش را زیاد میکنند. ما در زمینه تولید، توزیع و نفوذ دانش در حوزه معدن باید در نفوذ دانش راهکارهایی اندیشیده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: صنعت مس افق روشنتری در آینده دارد زیرا به دلیل رواج خودروهای برقی جای پیشرفت وجود دارد و چشمانداز روشنی در حوزه مس در زمینه فرآوری و افزایش ارزش افزودهها ایجاد شده است.
تولید قطعات مورد نیاز صنعت مس با استفاده از فناوری نوین
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در این مراسم با اشاره به اهمیت نامگذاری سال اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان بر مبنای دانش شکل گرفتهاند و توسعهای که بر مبنای خلاقیت شکل گرفته باشد منجر به نوآوری و تولید مستمر است که در آن جایگاه شرکتهای دانشبنیان میتواند رشد کند و بهصورت پایدار اقتصاد منطقه را متحول کند.
احمدی افزود: در حوزه دانشبنیان خوب عمل نشده و تولید بر مبنای سنتی است که هم هزینه تولید را بالا میبرد هم بهرهوری را کم میکند.
وی عنوان کرد: در کشور بالغ بر 6000 شرکت دانشبنیان احصا شده که در استان کرمان آمار قابل توجهی نداریم. همه هم شعار بهشت معادن و صنایع را سر میدهیم اما از حوزه دانشبنیان غافل بودهایم.
عضو هیئتمدیره شرکت مس ادامه داد: دانش متخصصان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان مبنای ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری در سال 1398 شد و اقدامات خوبی هم تاکنون در این مرکز انجام شده است.
وی بیان کرد: محورهای هفتگانه برای صنعت مس در حوزه فعالیتهای دانشبنیان تعریف کردهایم؛ محور استفاده از هوش مصنوعی در تمامی فرآیند تولید از معدن تا انتهای خط تولید، محور آب، انرژی و محوریت بومیسازی و قطعات مورد نیاز صنعت مس با استفاده از نوآوری از جمله مهمترین موضوعات و محورهای مورد نظر ماست.
احمدی خاطرنشان کرد: چند ده هزار میلیارد تومان در استان کرمان در حوزه توسعه معادن مس هزینه شده ولی تنها چند صد میلیارد تومان در حوزه دانشبنیانها صرف کردیم. این عدد با توجه به افزایش 50 شرکت دانشبنیان به 6000 شرکت، باید افزایش یابد. بنابراین باید بیشتر کار کنیم و شرکتهای دانشبنیان توسعه پیدا کنند که قشر فرهیخته و شرکتهایی که نیازمند توسعه هستند به جای عقد قرارداد با شرکتهای خارجی در داخل کشور قرارداد منعقد کنند.
کسری غفوری عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران شد
با رای قاطع اکثریت تولیدکنندگان و دست اندرکاران فولاد کشور، مدیرعامل فولاد خراسان یک کرسی هیات مدیره بزرگترین تشکل تولیدکنندگان ایران را به نام مجتمع فولاد خراسان، تثبیت کرد.
به گزارش جهان معدن، کسری غفوری، مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان روز گذشته و در نشست مجمع عمومی «انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران» با رأی اکثریت قاطع شرکت های عضو انجمن، به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران انتخاب شد.
مجمع عمومی انجمن فولاد روز ۲۷ اردیبهشت ماه در هتل همای تهران برگزار شد. در ابتدای این جلسه ابوتراب فاضل نماینده شرکت چادرملو به عنوان رییس مجمع انتخاب شد تا به همراه یزدانی و طاهری زاده به عنوان دو ناظر مجمع و سیدرسول خلیفه سلطانی به عنوان منشی نشست، برگزاری مجمع و انتخابات دوره هشتم انجمن را به انجام رسانند.
در این مجمع، که اعضای جدید هیئت مدیره انجمن فولاد با رأی شرکتهای عضو این انجمن انتخاب شدند، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان با رای بالا و کم سابقه مدیران فولادی کشور، به عضویت هیات مدیره انجمن درآمد.
ارائه بیش از 5 هزار خدمات درمانی رایگان به مردم شهرستان رودبار جنوب
فرمانده بسیج شرکت مس با تأکید بر تداوم اردوهای جهادی و اهمیت سلامت مردم منطقه گفت: در نخستین اردوی جهادی سال 1401 به 2 هزار و 537 نفر از مردم منطقه رودبار جنوب استان کرمان بیش از 5 هزار مورد خدمات درمانی رایگان ارائه شد.
ارائه بیش از 5 هزار خدمات درمانی رایگان به مردم شهرستان رودبار جنوب
به گزارش جهان معدن و به نقل از مس پرس، این خبر را عباس صفری فرمانده بسیج شرکت مس اعلام کرد و بر تداوم اردوهای جهادی و اهمیت سلامت مردم منطقه تأکید کرد.
وی برگزاری اردوهای جهادی ازسوی شرکت مس را در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی دانست و افزود: اردوی جهادی درمانی شهید سلیمانی به همت گروه جهادی ثارالله بسیج مس در شهرستان رودبار جنوب (کرمان) برگزار شد.
صفری با اشاره به اینکه خدمات درمانی ارائه شده در بخش ذهکلوت روستای چاه ابراهیم و میل فرهاد بهصورت رایگان صورت گرفته است، بیان کرد: این دوره از اردوی جهادی برای مدت 4 روز برگزار شد.
فرمانده بسیج شرکت مس، برنامهریزی و انجام اقدامات عملی برای ارتقای سلامت مردم مناطق کمبضاعت را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: بهطور دقیق 5336 خدمت درمانی ارائه شده در زمینه دندانپزشکی، چشمپزشکی، زنان و مامایی، طب اورژانس، رادیولوژی، عمومی و پرستاری بوده است.
به گفته وی با حضور روانشناس بالینی و کارشناس تغذیه خدمات تخصصی در این خصوص نیز ارائه شده است. همچنین در بخش چشمپزشکی با توجه به نیاز 60 نفر از مراجعین به جراحی چشم هماهنگی لازم جهت اعزام آنها به کرمان و انجام رایگان جراحی صورت گرفت.
گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند
گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند
بهرهگیری از دانش فنی مهندسان ایرانی برای استفاده در معادن زیمبابوه
گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با هدف بهرهگیری از دانش فنی مهندسان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای استفاده در معادن زیمبابوه از بخشهای مختلف این مجتمع بازدید کردند.
به گزارش جهان معدن و به نقل از مس پرس، در جریان این بازدید نور موتیزوا، سفیر جمهوری زیمبابوه در ایران، هان. وی. کی. شامو، رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران، مجتبی رضاخواه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور حضور داشتند.
صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید گفت: گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران برای آگاهی از توانمندیها و تکنولوژیهای ایران و همچنین درراستای صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان به زیمبابوه از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند.
رضاخواه به توسعه روابط دو کشور ایران و زیمبابوه در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه زیمبابوه صاحب تعداد زیادی معدن است، بازدید از معدن مس سرچشمه رفسنجان بهعنوان یکی از بزرگترین معادن کشور و صاحب تکنولوژی پیشرفته در این زمینه در دستور کار قرار گرفت.
مسئول گروه دوستی پارلمانی ایران و زیمبابوه ادامه داد: زیمبابوه چهار دهه پیش به استعمار انگلیس پایان داد و به استقلال رسید. پس از خروج انگلستان از این کشور، معادن زیمبابوه رو به تعطیلی گذاشت و اکنون یکی از برنامههای دولتمردان و سیاستگذاران این کشور بازگشایی این معادن است. ازسوی دیگر ایران در زمینه معادن پتانسیلهای بسیار خوبی دارد ازجمله در معدن مس سرچشمه رفسنجان که بیش از 40 سال از فعالیت آن میگذرد. این معدن در تمام این مدت در حال توسعه بوده است و طبیعتا مدیران و کارشناسان آن توانایی توسعه معادن زیمبابوه را دارند.
وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «تولید؛ دانشبنیان و اشتغالآفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب هم بیان کرد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در سالهای اخیر تلاشهای بسیار خوبی را در زمینه نوآوری و فناوری آغاز کرده است و امیدواریم بهزودی این تلاشها به ثمر بنشیند. انجام فعالیتهای دانشبنیان هزینه سرمایهگذاری و تولید را کاهش میدهد و در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان، توجه به این نوع فعالیتها یکی از نقاط مثبت است.
بهرهگیری از تکنولوژیهای معدنی ایرانی
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران هم در این بازدید گفت: ما در زیمبابوه ذخایر غنی از مواد معدنی داریم که باید به بهرهبرداری برسند. حضور ما در جمهوری اسلامی ایران این فرصت را در اختیار ما قرار داد که بتوانیم شاهد فعالیتهای معدنی در معدن مس سرچشمه باشیم. این دیدار ذهن ما را باز کرد و دانش ما را درباره اینکه ایرانیها چگونه توانستهاند تکنولوژیهای معدنی خود را گسترش دهند، افزایش داد.
شامو ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تکنولوژیهای معدنی ایران را در کشور خودمان مورد استفاده قرار دهیم. همچنین امیدواریم که سرمایهگذاران و صاحبان کسبوکار ایرانی نیز از فرصت سرمایهگذاری در زیمبابوه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری زیمبابوه مشترکات زیادی دارند، گفت: زیمبابوه در حال حاضر تحت تحریمهای اقتصادی غیرقانونی ازسوی غرب و بهویژه ایالات متحده قرار گرفته است. به همین دلیل چنانچه بتوانیم تجربیاتمان را در شرایط سخت تحریم با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، میتوانیم بیش از پیش در پیشبرد توسعه موفق باشیم.
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با اشاره به اینکه در جریان بازدید از ایران در شرایط سخت تحریم، بیان کرد: ایران تهدید تحریمهای غیرقانونی را به یک فرصت تبدیل کرده است.
بهرهگیری از دانش فنی مهندسان ایرانی برای استفاده در معادن زیمبابوه
گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با هدف بهرهگیری از دانش فنی مهندسان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای استفاده در معادن زیمبابوه از بخشهای مختلف این مجتمع بازدید کردند.
به گزارش جهان معدن به نقل ازمس پرس، در جریان این بازدید نور موتیزوا، سفیر جمهوری زیمبابوه در ایران، هان. وی. کی. شامو، رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران، مجتبی رضاخواه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور حضور داشتند.
صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید گفت: گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران برای آگاهی از توانمندیها و تکنولوژیهای ایران و همچنین درراستای صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان به زیمبابوه از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند.
رضاخواه به توسعه روابط دو کشور ایران و زیمبابوه در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه زیمبابوه صاحب تعداد زیادی معدن است، بازدید از معدن مس سرچشمه رفسنجان بهعنوان یکی از بزرگترین معادن کشور و صاحب تکنولوژی پیشرفته در این زمینه در دستور کار قرار گرفت.
مسئول گروه دوستی پارلمانی ایران و زیمبابوه ادامه داد: زیمبابوه چهار دهه پیش به استعمار انگلیس پایان داد و به استقلال رسید. پس از خروج انگلستان از این کشور، معادن زیمبابوه رو به تعطیلی گذاشت و اکنون یکی از برنامههای دولتمردان و سیاستگذاران این کشور بازگشایی این معادن است. ازسوی دیگر ایران در زمینه معادن پتانسیلهای بسیار خوبی دارد ازجمله در معدن مس سرچشمه رفسنجان که بیش از 40 سال از فعالیت آن میگذرد. این معدن در تمام این مدت در حال توسعه بوده است و طبیعتا مدیران و کارشناسان آن توانایی توسعه معادن زیمبابوه را دارند.
وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «تولید؛ دانشبنیان و اشتغالآفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب هم بیان کرد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در سالهای اخیر تلاشهای بسیار خوبی را در زمینه نوآوری و فناوری آغاز کرده است و امیدواریم بهزودی این تلاشها به ثمر بنشیند. انجام فعالیتهای دانشبنیان هزینه سرمایهگذاری و تولید را کاهش میدهد و در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان، توجه به این نوع فعالیتها یکی از نقاط مثبت است.
بهرهگیری از تکنولوژیهای معدنی ایرانی
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران هم در این بازدید گفت: ما در زیمبابوه ذخایر غنی از مواد معدنی داریم که باید به بهرهبرداری برسند. حضور ما در جمهوری اسلامی ایران این فرصت را در اختیار ما قرار داد که بتوانیم شاهد فعالیتهای معدنی در معدن مس سرچشمه باشیم. این دیدار ذهن ما را باز کرد و دانش ما را درباره اینکه ایرانیها چگونه توانستهاند تکنولوژیهای معدنی خود را گسترش دهند، افزایش داد.
شامو ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تکنولوژیهای معدنی ایران را در کشور خودمان مورد استفاده قرار دهیم. همچنین امیدواریم که سرمایهگذاران و صاحبان کسبوکار ایرانی نیز از فرصت سرمایهگذاری در زیمبابوه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری زیمبابوه مشترکات زیادی دارند، گفت: زیمبابوه در حال حاضر تحت تحریمهای اقتصادی غیرقانونی ازسوی غرب و بهویژه ایالات متحده قرار گرفته است. به همین دلیل چنانچه بتوانیم تجربیاتمان را در شرایط سخت تحریم با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، میتوانیم بیش از پیش در پیشبرد توسعه موفق باشیم.
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با اشاره به اینکه در جریان بازدید از ایران در شرایط سخت تحریم، بیان کرد: ایران تهدید تحریمهای غیرقانونی را به یک فرصت تبدیل کرده است.
ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان شد
طی حکمی از سوی امیرحسین نادری سرپرست هلدینگ صدرتامین ایرج رخصتی به عنوان مدیرعامل ذوبآهن اصفهان منصوب شد.
به گزارش جهان معدن، در این حکم آمده است:
نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، به عنوان مدیرعامل شرکت ذوبآهن اصفهان منصوب میشوید تا با هماهنگی سایر اعضاء محترم هیئت مدیره، ضمن رعایت جوانب شرعی و قانونی و استفاده از تمام ظرفیتهای شرکت، نیروهای ارزشمند و متخصص در راستای تحقق اهداف شرکت اهتمام ورزید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه عنایات حضرت بقیهالله اعظم (ارواحنا له الفدا) با روحیه انقلابی، پاکدستی، فسادستیزی و اهتمام به مفاد <<عهدنامه مدیران دولت مردمی>> و تحقق <<عدالت و پیشرفت>> و رفع <<فقر و تبعیض>> و بهکارگیری تمام استعداد و توان خود در پیشبرد اهداف و برنامهها با رعایت اصل صرفهجویی، ارتقاء بهرهوری و افزایش کارایی و اثربخشی، بازدهی حداکثری منابع و سرمایههای شرکت، به لحاظ حفظ منافع و اصل امانتداری، مصالح کلیه سهامداران خصوصاً کارگران و بیمهشدگان عزیز در جهت نیل به پیشرفت روزافزون و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید .
شایان ذکر است رخصتی از نهم بهمنماه سال گذشته به عنوان سرپرست شرکت ذوبآهن اصفهان موفق شده با هماهنگی تلاشگران و برنامهریزیهای جامع و دانشمحور ۶ رکورد تولیدی روزانه، ماه و سالانه را به ثبت برساند و بخش بزرگی از مشکلات مواد اولیه و انرژی این مجتمع عظیم صنعتی را نیز برطرف نماید
رخصتی عضو و رئیس هیات مدیره شرکت نسوز ایران از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ شستا از سال ۹۶ تا کنون و سرپرست مدیریت عامل ذوب آهن اصفهان از ۹ بهمن ماه سال گذشته تا کنون می باشد .
وی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت برنامه ریزی و کارشناسی ی برق است از سال ۷۳ در ذوب آهن اصفهان در سمت های مختلف خدمت نموده و به عنوان کارشناس رسمی دادگستری نیز فعالیت دارد .
رخصتی در سوابق کاری خود ، سمت هایی همچون معاون خرید ( ۹۶ - ۹۷ ) ، مدیرعامل شرکت تارابگین ( ۹۴ - ۹۶ )، مدیر ارشد ایمنی ، بهداشت و محیط زیست ( ۹۲ - ۹۴ )، مدیر ارشد اجرایی ( ۸۹ - ۹۲ ) ، مدیر پروژه کک سازی ( ۸۵ - ۸۹ ) ، مدیر پروژه نیروگاههای توازن ذوب آهن اصفهان ( ۸۴ - ۸۵ ) و... را تجربه نموده است.
کسری غفوری، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران شد
در نشست مجمع عمومی «انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران» با رای اکثریت قاطع شرکتهای عضو انجمن، کسری غفوری، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران انتخاب شد.
به گزارش جهان معدن به نقل روابط عمومی شرکت فولاد خراسان با رای قاطع اکثریت تولیدکنندگان و دستاندرکاران فولاد کشور، کسری غفوری یک کرسی هیئت مدیره بزرگترین تشکل تولیدکنندگان ایران را به نام مجتمع فولاد خراسان، تثبیت کرد.
در نشست مجمع عمومی «انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران» با رای اکثریت قاطع شرکتهای عضو انجمن، به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران انتخاب شد.
مجمع عمومی انجمن فولاد در 27 اردیبهشت ماه در هتل همای تهران برگزار شد. در ابتدای این جلسه «ابوتراب فاضل، نماینده شرکت چادرملو» به عنوان رئیس مجمع انتخاب شد تا به همراه یزدانی و طاهریزاده به عنوان دو ناظر مجمع و «سیدرسول خلیفه سلطانی» به عنوان منشی نشست، برگزاری مجمع و انتخابات دوره هشتم انجمن را به انجام رسانند.
در این مجمع که اعضای جدید هیئت مدیره انجمن فولاد با رای شرکتهای عضو این انجمن انتخاب شدند، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان با رای بالا و کمسابقه مدیران فولادی کشور، به عضویت هیئت مدیره انجمن درآمد.